Sipulimuusi
4 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 800 g | jauhoista perunaa, esim. rosamunda |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | ruokakermaa |
| 1 dl | perunoiden keitinlientä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 kpl | ruukku ruohosipulia |
- 1.
Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois.Soseuta perunat ja lisää kerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen. Hienonna ruohosipuli ja sekoita muusin joukkoon.
Sipulimuusi
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | jauhoista perunaa, esim. rosamunda |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | ruokakermaa |
| 1 dl | perunoiden keitinlientä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 kpl | ruukku ruohosipulia |
Valmistus
- 1
Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois.Soseuta perunat ja lisää kerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen. Hienonna ruohosipuli ja sekoita muusin joukkoon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























