Sipulimuusi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sipulimuusi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

800 g
Jauhoista perunaa, esim. rosamunda
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Ruokakermaa
1 dl
Perunoiden keitinlientä
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Ruukku ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois.Soseuta perunat ja lisää kerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen. Hienonna ruohosipuli ja sekoita muusin joukkoon.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.