Sipulimuusi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gjauhoista perunaa, esim. rosamunda
2 kplvalkosipulinkynttä
1 dlruokakermaa
1 dlperunoiden keitinlientä
1/2 tlsuolaa
1 kplruukku ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois.Soseuta perunat ja lisää kerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen. Hienonna ruohosipuli ja sekoita muusin joukkoon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä