Sipulinen perunasose

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 kplsipulia
1 rklöljyä
1 kgperunoita
4 dlvettä
3 dlmaitoa
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä pannulla läpikuultaviksi. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää perunat. Keitä kypsiksi, 15-20 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Soseuta perunat survimella tai sähkövatkaimella. Lisää maito, suola ja paistetut sipulit. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku. Tarjoile lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025