Sipulinen perunasose | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sipulinen perunasose

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Sipulia
1 rkl
Öljyä
1 kg
Perunoita
4 dl
Vettä
3 dl
Maitoa
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä pannulla läpikuultaviksi. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää perunat. Keitä kypsiksi, 15-20 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Soseuta perunat survimella tai sähkövatkaimella. Lisää maito, suola ja paistetut sipulit. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku. Tarjoile lisäkkeenä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.