Sitrussilakkavuoka

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gtuoreita tai pakastettuja ja sulatettuja silakkafileitä
suolaa

Mausteliemi

1 kplsitruunan raastettu kuori
1/2 kplsitruunaa viipaleina
2 dlappelsiinimehua
1/2 dlöljyä
1 rkljuoksevaa hunajaa tai sokeria
1 tlsitruunapippuria

Lisäksi halutessasi

4 kplpuista varrastikkua

Valmistus

  1. 1

    Ripottele kalafileille suolaa ja kääri fileet rulliksi reunallisen vuoan pohjalle tai pujottele halutessasi tikkuihin. Sekoita keskenään mausteliemen ainekset ja valele silakkarullat marinadilla. Anna kalojen maustua tunnin ajan viileässä, valellen niitä välillä mausteliemellä. Paista vuokaa uunissa 200 asteessa noin ½ tunnin ajan ja tarjoa rullat lämpiminä esimerkiksi porkkana-perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä