Sitrussilakkavuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitrussilakkavuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Tuoreita tai pakastettuja ja sulatettuja silakkafileitä
Suolaa

mausteliemi

1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1/2 kpl
Sitruunaa viipaleina
2 dl
Appelsiinimehua
1/2 dl
Öljyä
1 rkl
Juoksevaa hunajaa tai sokeria
1 tl
Sitruunapippuria

lisäksi halutessasi

4 kpl
Puista varrastikkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ripottele kalafileille suolaa ja kääri fileet rulliksi reunallisen vuoan pohjalle tai pujottele halutessasi tikkuihin. Sekoita keskenään mausteliemen ainekset ja valele silakkarullat marinadilla. Anna kalojen maustua tunnin ajan viileässä, valellen niitä välillä mausteliemellä. Paista vuokaa uunissa 200 asteessa noin ½ tunnin ajan ja tarjoa rullat lämpiminä esimerkiksi porkkana-perunasoseen kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.