Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Sekoita sitruunamehu, kuoriraaste ja kermavaahto jogurttiin. Pane seos pakkasen kestävässä kulhossa pakastimeen.
Vatkaa sähkövatkaimella 2–3 kertaa jäätymisen aikana. Annostele serbetti kuppeihin. Koristele esim. marjoilla, keksimuruilla ja sitruunankuorisuikaleilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
355
1485
27,0 g
19,3 g
22,3 g
22,3 g
—
4,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Raastettua sitruunan kuorta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli