Sitruuna-jogurttiserbetti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruuna-jogurttiserbetti

???
Annokset
4
Ruokavalio
Raikas ja sitruunainen serbettijälkiruoka syntyy helposti kermavaahdosta sekä muun muassa sitruunamehusta ja turkkilaisesta jogurtista. Varaa aikaa serbetin pakastamiseen – vatkaa sähkövatkaimella 2–3 kertaa jäätymisen aikana. Koristele serbettiannokset vaikkapa marjoilla.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Vispikermaa
3/4 dl
Sokeria
1 dl
Sitruunamehua
2 tl
Raastettua sitruunan kuorta
4 dl
Turkkilaista jogurttia

Näin teet

1

Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Sekoita sitruunamehu, kuoriraaste ja kermavaahto jogurttiin. Pane seos pakkasen kestävässä kulhossa pakastimeen.

Vatkaa sähkövatkaimella 2–3 kertaa jäätymisen aikana. Annostele serbetti kuppeihin. Koristele esim. marjoilla, keksimuruilla ja sitruunankuorisuikaleilla.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g89 g
Proteiinia4 g17 g
Rasvaa27 g108 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1485 5940
Energiaa kcal355 1420

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Raastettua sitruunan kuorta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g89 g
Proteiinia4 g17 g
Rasvaa27 g108 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1485 5940
Energiaa kcal355 1420

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Raastettua sitruunan kuorta

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.