Sitruuna-valkosuklaablondiet
Ainekset
Valmistus
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
Pese sitruuna ja raasta kuori hienoksi raasteeksi (noin 1 rkl). Purista 3 rkl sitruunanmehua. Lisää raaste ja mehu rasva-sokerivaahtoon.
Hienonna suklaa pieneksi rouheeksi. Sekoita kuivat aineet ja suklaa kulhossa. Lisää jauho-suklaaseos ja maito vuorotellen taikinaan. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n. 18 x 22 cm). Paista 175 asteisessa uunissa 25–30 minuuttia. Blondie saa jäädä keskeltä kosteaksi. Anna blondien jäähtyä vuoassa huoneenlämpöiseksi.
Sulata suklaa. Koristele blondie suklaaraidoilla, leikkaa paloiksi ja tarjoa vadelmien kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
281
1176
17,1 g
7,7 g
25,0 g
14,5 g
1,2 g
6,2 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli