Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunainen fetakirjolohi ja pinaattipasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
kirjolohifileitä
1/2 kpl
sitruuna
1/2 dl
hienonnettua ruohosipulia
1/2 dl
hienonnettua lehtipersiljaa
100 g
fetajuustoa
1 kpl
punainen chili, halkaistu ja siemenet poistettu
suola, pippuri

Pinaattipasta:

350 g
pastaa
1 dl
pastan keitinvettä
1 kpl
pss tuorepinaattia
1 kpl
sitruuna
1/2 dl
hienonnettua ruohosipulia
1/2 dl
hienonnettua lehtipersiljaa
50 g
voita
2 kpl
valkosipulinkynttä
100 g
parmesaanijuustoa
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 175-asteiseksi.

2

Kuivaa kirjolohifileet talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla.

3

Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuoren keltainen osa. Hienonna chili.

4

Aseta fileet joko uunivuokaan tai folioon ja uunipellille.

5

Sekoita raastettu sitruunankuori, hienonnettu chili ja yrtit keskenään ja hiero kalan pintaan. Murusta fetajuusto päälle.

6

Kypsennä uunissa n. 15 minuuttia.

7

Tarjoa pinaattipastan kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 12.1.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.