Sitruunainen fetakirjolohi ja pinaattipasta
Sitruunainen fetakirjolohi ja pinaattipasta
Yhteistyössä

Sitruunainen fetakirjolohi ja pinaattipasta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gkirjolohifileitä
1/2 kplsitruuna
1/2 dlhienonnettua ruohosipulia
1/2 dlhienonnettua lehtipersiljaa
100 gfetajuustoa
1 kplpunainen chili, halkaistu ja siemenet poistettu
suola, pippuri

Pinaattipasta:

350 gpastaa
1 dlpastan keitinvettä
1 kplpss tuorepinaattia
1 kplsitruuna
1/2 dlhienonnettua ruohosipulia
1/2 dlhienonnettua lehtipersiljaa
50 gvoita
2 kplvalkosipulinkynttä
100 gparmesaanijuustoa
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 175-asteiseksi.

  2. 2

    Kuivaa kirjolohifileet talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. 3

    Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuoren keltainen osa. Hienonna chili.

  4. 4

    Aseta fileet joko uunivuokaan tai folioon ja uunipellille.

  5. 5

    Sekoita raastettu sitruunankuori, hienonnettu chili ja yrtit keskenään ja hiero kalan pintaan. Murusta fetajuusto päälle.

  6. 6

    Kypsennä uunissa n. 15 minuuttia.

  7. 7

    Tarjoa pinaattipastan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä