Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Kypsennä broileri öljyssä paistinpannulla, 6–8 minuuttia.
Valuta pasta siivilässä ja kaada takaisin kattilaan. Lisää pesto ja broilerisuikaleet. Sekoita ja kaada tarjoiluastiaan.
Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit ja paprika. Poista paprikasta siemenet ja valkoiset osat. Suikaloi paprika. Halkaise avokado ja poista kivi. Kaapaise hedelmäliha kuoresta lusikalla ja leikkaa viipaleiksi. Purista sitruunaa viipaleille. Puolita aurinkokuivatut tomaatit tai oliivit. Huuhtele rucola ja kuivaa se talouspaperilla. Hienonna korianteri tai basilika. Sekoita ainekset spagettiin.
Vinkki: Sekoita pesto kuumaan spagettiin, niin spagetti pysyy irtonaisena.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
489
2045
19,5 g
2,5 g
48,8 g
7,5 g
5,8 g
25,0 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku korianteria tai basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli