Sitruunaiset porsaankyljykset - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunaiset porsaankyljykset

???
Annokset
4
Sitruuna tuo uutta makua ja raikkautta porsaanlihaan. Tarjoa sitruunaiset porsaankyljykset perunamuusin ja salaatin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Porsaankyljyksiä
1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Pippuria
2 kpl
Munaa
2 rkl
Sitruunamehua
2 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1/2 dl
Persiljasilppua

PAISTAMISEEN

Voi-öljyseosta

Näin teet

1

Mittaa vehnäjauhot lautaselle, mausta suolalla ja pippurilla. Mausta korppujauhot sitruunankuoriraasteella ja persiljasilpulla. Riko munat syvälle lautaselle, sekoita joukkoon sitruunamehu. Kääntele porsaankyljykset ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Kuumenna paistinpannulla lusikallinen voita ja öljyä. Paista kyljykset kauniin ruskeiksi kohtalaisella lämmöllä. Jälkikypsennä 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Tarjoa kyljykset perunamuusin ja salaatin kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g122 g
Proteiinia54 g214 g
Rasvaa54 g216 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj3438 13750
Energiaa kcal821 3284

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • 0,5 tl Pippuria

  • Sitruunan raastettu kuori

  • 0,5 dl Persiljasilppua

  • Voi-öljyseosta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g122 g
Proteiinia54 g214 g
Rasvaa54 g216 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj3438 13750
Energiaa kcal821 3284

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • 0,5 tl Pippuria

  • Sitruunan raastettu kuori

  • 0,5 dl Persiljasilppua

  • Voi-öljyseosta

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.