Mittaa vehnäjauhot lautaselle, mausta suolalla ja pippurilla. Mausta korppujauhot sitruunankuoriraasteella ja persiljasilpulla. Riko munat syvälle lautaselle, sekoita joukkoon sitruunamehu. Kääntele porsaankyljykset ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Kuumenna paistinpannulla lusikallinen voita ja öljyä. Paista kyljykset kauniin ruskeiksi kohtalaisella lämmöllä. Jälkikypsennä 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Tarjoa kyljykset perunamuusin ja salaatin kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3438
821
54,0 g
19,5 g
30,5 g
0,5 g
1,3 g
53,5 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
0,5 tl Pippuria,
Sitruunan raastettu kuori,
0,5 dl Persiljasilppua,
Voi-öljyseosta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli