Mittaa vehnäjauhot lautaselle, mausta suolalla ja pippurilla. Mausta korppujauhot sitruunankuoriraasteella ja persiljasilpulla. Riko munat syvälle lautaselle, sekoita joukkoon sitruunamehu. Kääntele porsaankyljykset ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Kuumenna paistinpannulla lusikallinen voita ja öljyä. Paista kyljykset kauniin ruskeiksi kohtalaisella lämmöllä. Jälkikypsennä 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Tarjoa kyljykset perunamuusin ja salaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
821
3438
54,0 g
19,5 g
30,5 g
0,5 g
1,3 g
53,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
0,5 tl Pippuria,
Sitruunan raastettu kuori,
0,5 dl Persiljasilppua,
Voi-öljyseosta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli