Sitruunakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitruunakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 dl
Vettä
1/2 kpl
Kalaliemikuutiota tai 1 rkl kalafondia
2 dl
Ranskankermaa
1/2 dl
Sitruunamehua
2 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
1/2 tl
Kurkumaa
Mustapippuria
Suolaa
Sokeria
1 rkl
Tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna vesi kattilassa. Lisää kalaliemikuutio tai –fondi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää ranskankerma ja kuumenna. Sekoita sitruunamehun joukkoon maissitärkkelysjauhot. Lisää suurus kastikkeeseen, sekoita ja mausta kurkumalla ja mustapippurilla. Lisää tuoretta tilliä kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua esim.paistetujen ahvenfileiden kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.