Sitruunamousse ja granaattiomenaa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunamousse ja granaattiomenaa

Sitruunamousse ja granaattiomenaa
Annokset
4
Ruokavalio
Mascarponesta ja ranskankermasta syntyy suussa sulava sitruunainen mousse. Mausta ja koristele sitruunavaahto granaattiomenalla.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
150 g
Ranskankermaa
1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Sitruunan raastettua kuorta
3 rkl
Sitruunamehua

LISÄKSI

1 kpl
Granaattiomena

Näin teet

1

Vaahdota kulhossa mascarpone, ranskankerma, sokeri, sitruunan kuori ja -mehu. Lusikoi tai pursota seos tarjoilumaljoihin. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä, jotta neste ja siemenet valuvat kulhoon. Koristele annokset siemenillä ja mehulla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja17 g67 g
Proteiinia2 g7 g
Rasvaa12 g49 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj805 3218
Energiaa kcal192 768

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sitruunan raastettua kuorta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja17 g67 g
Proteiinia2 g7 g
Rasvaa12 g49 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj805 3218
Energiaa kcal192 768

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sitruunan raastettua kuorta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.