Sitruunamousse ja granaattiomenaa
Ainekset
Valmistus
Vaahdota kulhossa mascarpone, ranskankerma, sokeri, sitruunan kuori ja -mehu. Lusikoi tai pursota seos tarjoilumaljoihin. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä, jotta neste ja siemenet valuvat kulhoon. Koristele annokset siemenillä ja mehulla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
192
805
12,3 g
8,3 g
16,8 g
16,3 g
1,3 g
1,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettua kuorta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli