Sitruunamousse ja granaattiomenaa

Mascarponesta ja ranskankermasta syntyy suussa sulava sitruunainen mousse. Mausta ja koristele sitruunavaahto granaattiomenalla.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(250 g) mascarponejuustoa
150 granskankermaa
1/2 dlsokeria
2 kplsitruunan raastettua kuorta
3 rklsitruunamehua

Lisäksi

1 kplgranaattiomena

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota kulhossa mascarpone, ranskankerma, sokeri, sitruunan kuori ja -mehu. Lusikoi tai pursota seos tarjoilumaljoihin. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä, jotta neste ja siemenet valuvat kulhoon. Koristele annokset siemenillä ja mehulla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Sitruunan raastettua kuorta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä