Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sitruunamousse ja granaattiomenaa

Sitruunamousse ja granaattiomenaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mascarponesta ja ranskankermasta syntyy suussa sulava sitruunainen mousse. Mausta ja koristele sitruunavaahto granaattiomenalla.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
150 g
Ranskankermaa
1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Sitruunan raastettua kuorta
3 rkl
Sitruunamehua

lisäksi

1 kpl
Granaattiomena

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota kulhossa mascarpone, ranskankerma, sokeri, sitruunan kuori ja -mehu. Lusikoi tai pursota seos tarjoilumaljoihin. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä, jotta neste ja siemenet valuvat kulhoon. Koristele annokset siemenillä ja mehulla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

192

805

12,3 g

8,3 g

16,8 g

16,3 g

1,3 g

1,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan raastettua kuorta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli