Sitruunamousse ja granaattiomenaa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sitruunamousse ja granaattiomenaa

Sitruunamousse ja granaattiomenaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mascarponesta ja ranskankermasta syntyy suussa sulava sitruunainen mousse. Mausta ja koristele sitruunavaahto granaattiomenalla.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
150 g
Ranskankermaa
1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Sitruunan raastettua kuorta
3 rkl
Sitruunamehua

lisäksi

1 kpl
Granaattiomena

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota kulhossa mascarpone, ranskankerma, sokeri, sitruunan kuori ja -mehu. Lusikoi tai pursota seos tarjoilumaljoihin. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä, jotta neste ja siemenet valuvat kulhoon. Koristele annokset siemenillä ja mehulla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

805

192

12,3 g

8,3 g

16,8 g

16,3 g

1,3 g

1,8 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan raastettua kuorta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli