Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sitruunapasta valkosipulilla

Sitruunapasta valkosipulilla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

350 g
pastaa
75 g
voita
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
sitruunaa
150 g
parmesaania
1 dl
pastan keitinvettä
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä pasta suolatussa vedessä. Ota 1 dl keitinvettä talteen.

2

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese sitruunat huolellisesti ja raasta kuori.

3

Sulata voi pannussa ja lisää valkosipulinkynnet. Kuullota hetken. Lisää puolet sitruunankuorista ja runsaasti mustapippuria.

4

Valuta pasta ja kaada sitruunavoin joukkoon. Kääntele ja lisää raastettu parmesaani.

5

Lisää sitruunankuorta ja suolaa maun mukaan. Jos pasta tuntuu liian kuivalta voit lisätä keitinvettä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 7.3.2017
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.