Sitruunapasta valkosipulilla
Sitruunapasta valkosipulilla
Yhteistyössä

Sitruunapasta valkosipulilla

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
350 gpastaa
75 gvoita
2 kplvalkosipulinkynttä
2 kplsitruunaa
150 gparmesaania
1 dlpastan keitinvettä
suolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta suolatussa vedessä. Ota 1 dl keitinvettä talteen.

  2. 2

    Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese sitruunat huolellisesti ja raasta kuori.

  3. 3

    Sulata voi pannussa ja lisää valkosipulinkynnet. Kuullota hetken. Lisää puolet sitruunankuorista ja runsaasti mustapippuria.

  4. 4

    Valuta pasta ja kaada sitruunavoin joukkoon. Kääntele ja lisää raastettu parmesaani.

  5. 5

    Lisää sitruunankuorta ja suolaa maun mukaan. Jos pasta tuntuu liian kuivalta voit lisätä keitinvettä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä