Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita tasaiseksi. Alusta loput jauhot ja pehmeä margariini taikinaan. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli palat suorakaiteenmuotoisiksi noin 25 x 35 cm:n kokoisiksi levyiksi.Nosta ensin yksi levy kaulimen avulla leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä levyn keskelle noin 8 cm:n leveydelle rahkaa. Leikkaa taikinapyörällä reunat noin 2,5 cm:n levyisiksi suikaleiksi. Asettele suikaleet rahkatäytteen päälle vierekkäin niin, että täytettä jää keskelle näkyviin. Tee samoin toinen pitko. Anna pitkojen kohota 20 minuuttia. Voitele taikinareunat munalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista pitkoja 200-asteisen uunin keskitasolla 15–18 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.