Suklaa-appelsiinihyydyke
Ainekset
Valmistus
Kuori appelsiini niin, että poistat appelsiinien pinnasta myös kalvon. Leikkaa appelsiineista ohuita viipaleita ja peitä viipaleilla tarkasti irtopohjaisen kakkuvuoan pohja, jonka olet vuorannut voipaperilla.Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto, kaakaojauhe, sokeri ja vanilliinisokeri. Kuumenna appelsiinimehu kiehuvaksi ja liota siihen puristellut pehmenneet liivatelehdet. Kaada liivateseos ohuena nauhana kerma-tuorejuustoseokseen ja sekoita tasaiseksi.Levitä täyte kakkuvuokaan appelsiiniviipaleiden päälle ja hyydytä viileässä mielellään yön yli. Kumoa tarjoilulautaselle ja poista voipaperi. Koristele esimerkiksi suklaalastuilla ja tarjoa kermavaahdon kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.