Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaa-appelsiinihyydyke

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

3 kpl
Appelsiinia
6 kpl
Liivatelehteä
2 1/2 dl
Kuohukermaa
200 g
Appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
2 rkl
Kaakaojauhetta
1 1/2 dl
Sokeria
2 tl
Vanilliinisokeria
1/2 dl
Appelsiinimehua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori appelsiini niin, että poistat appelsiinien pinnasta myös kalvon. Leikkaa appelsiineista ohuita viipaleita ja peitä viipaleilla tarkasti irtopohjaisen kakkuvuoan pohja, jonka olet vuorannut voipaperilla.Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto, kaakaojauhe, sokeri ja vanilliinisokeri. Kuumenna appelsiinimehu kiehuvaksi ja liota siihen puristellut pehmenneet liivatelehdet. Kaada liivateseos ohuena nauhana kerma-tuorejuustoseokseen ja sekoita tasaiseksi.Levitä täyte kakkuvuokaan appelsiiniviipaleiden päälle ja hyydytä viileässä mielellään yön yli. Kumoa tarjoilulautaselle ja poista voipaperi. Koristele esimerkiksi suklaalastuilla ja tarjoa kermavaahdon kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.