Suklaapalat - Yhteishyvä

Suklaapalat

???
Paloja
18
Herkulliset suklaapalat valmistuvat edullisesti yksinkertaisista aineksista. Tarjoile jälkkärinä tai iltapäiväkahveilla.
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
Margariinia
3 dl
Ruokokidesokeria
3 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria

KUORRUTUS

50 g
Margariinia
4 dl
Tomusokeria
1 rkl
Kaakaojauhetta
2 rkl
Vettä

PINNALLE

Tomusokeria (halutessasi)

Näin teet

1

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos taikinaan. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun noin 25 x 30 cm:n kokoiseen uunivuokaan. Paista pohjaa 175-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.Valmista kuorrute. Sulata margariini ja sekoita muiden aineiden kanssa tasaiseksi. Levitä kuorrute hieman jäähtyneen piirakan päälle. Voit siivilöidä piirakan pinnalle tomusokeria. Leikkaa paloiksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa