Herkulliset suklaapalat valmistuvat edullisesti yksinkertaisista aineksista. Tarjoile jälkkärinä tai iltapäiväkahveilla.

Ainekset

MääräAinesosa
150 gmargariinia
3 dlruokokidesokeria
3 kplkananmunaa
2 1/2 dlvehnäjauhoja
1 dlkaakaojauhetta
1 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria

Kuorrutus

50 gmargariinia
4 dltomusokeria
1 rklkaakaojauhetta
2 rklvettä

Pinnalle

tomusokeria (halutessasi)

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos taikinaan. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun noin 25 x 30 cm:n kokoiseen uunivuokaan. Paista pohjaa 175-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.Valmista kuorrute. Sulata margariini ja sekoita muiden aineiden kanssa tasaiseksi. Levitä kuorrute hieman jäähtyneen piirakan päälle. Voit siivilöidä piirakan pinnalle tomusokeria. Leikkaa paloiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä