Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaapalat

Fork and knife
18 Palaa
Fork and knife
18 Palaa
Herkulliset suklaapalat valmistuvat edullisesti yksinkertaisista aineksista. Tarjoile jälkkärinä tai iltapäiväkahveilla.

Ainekset

150 g
Margariinia
3 dl
Ruokokidesokeria
3 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria

Kuorrutus

50 g
Margariinia
4 dl
Tomusokeria
1 rkl
Kaakaojauhetta
2 rkl
Vettä

Pinnalle

Tomusokeria (halutessasi)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos taikinaan. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun noin 25 x 30 cm:n kokoiseen uunivuokaan. Paista pohjaa 175-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.Valmista kuorrute. Sulata margariini ja sekoita muiden aineiden kanssa tasaiseksi. Levitä kuorrute hieman jäähtyneen piirakan päälle. Voit siivilöidä piirakan pinnalle tomusokeria. Leikkaa paloiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.