Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaasydämet

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pkt (420 g) suklaakakkuaineksia
2 dl
Vettä

Kuorrute

3 dl
Tomusokeria
2 rkl
Sulatettua tai juoksevaa margariinia
2 rkl
Kylmää, vahvaa kahvia
1 rkl
Kaakaojauhetta

Pinnalle

Kirsikanmakuisia kakunkoristeita tai nonparelleja
Kirsikanmakuisia kakunkoristeita tai nonparelleja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kakkujauheesta ja vedestä taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa taikina voideltuihin ja korppujauhotettuihin sydämenmuotoisiin tai tavallisiin muffinivuokiin. Paista leivonnaisia 200 asteessa uunin keskitasossa 15–20 minuuttia koosta riippuen. Anna jäähtyä ennen kumoamista.Valmista kuorrute sekoittamalla aineet keskenään. Levitä paksuhkoa kuorrutetta jäähtyneiden leivonnaisten pinnalle ja koristele.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 2.3.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.