Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaavohvelit

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta
Rapeat vohvelit muuttuvat taivaalliseksi jälkiruoaksi, kun maustat vohvelitaikinan suklaalla. Tarjoa suklaavohvelit vastapaistettuina kermavaahdon ja marjojen kanssa. Suklaiset vohvelit ovat ihana herkku viikonlopun aamiaisella tai brunssilla.

Ainekset

50 g
Tummaa suklaata
2 kpl
Kananmunaa
200 g
(1 prk) kermaviiliä
1 dl
Maitoa
4 rkl
Sokeria
1/2 tl
suolaa
3 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 dl
Juoksevaa rasvaseosta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Rouhi suklaa karkeasti. Sekoita kulhossa munat, kermaviili, maito, sokeri ja suola. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan vuorotelleen rasvaseoksen kanssa. Kääntele rouhittu suklaa taikinaan.

50 g
Tummaa suklaata
2 kpl
Kananmunaa
200 g
(1 prk) kermaviiliä
1 dl
Maitoa
4 rkl
Sokeria
1/2 tl
suolaa
3 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
2

Kuumenna vohvelirauta. Sipaise rauta rasvaseoksella tarvittaessa. Annostele noin 1 dl taikinaa kuumalle raudalle ja anna paistua rapeaksi vohveliksi.

Vinkki! Tarjoa vohvelit pehmeän kermavaahdon tai vaniljajäätelön sekä marjojen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder, Taina Salovaara
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 25.10.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

298

1246

15,2 g

5,3 g

31,5 g

14,2 g

2,7 g

7,5 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli