Rouhi suklaa karkeasti. Sekoita kulhossa munat, kermaviili, maito, sokeri ja suola. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan vuorotelleen rasvaseoksen kanssa. Kääntele rouhittu suklaa taikinaan.
Kuumenna vohvelirauta. Sipaise rauta rasvaseoksella tarvittaessa. Annostele noin 1 dl taikinaa kuumalle raudalle ja anna paistua rapeaksi vohveliksi.
Vinkki! Tarjoa vohvelit pehmeän kermavaahdon tai vaniljajäätelön sekä marjojen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
298
1246
15,2 g
5,3 g
31,5 g
14,2 g
2,7 g
7,5 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli