Suklainen chilibroileri | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Suklainen chilibroileri

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta kana tuoreella ja tulisella chilillä, tummalla ja täyteläisellä suklaalla sekä mausteisen lämpimällä kanelilla.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Öljyä
2 kpl
Punaista chiliä
1 kpl
Kuorittuja kokonaisia tomaatteja
2 rkl
Tomaattisosetta
4 rkl
Seesaminsiemeniä
400 g
Maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2 tl
Öljyä
1 tl
Kanelia
2 dl
Kanalientä
50 g
Tummaa suklaata
1 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Fariinisokeria
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota niitä hetken aikaa öljyssä pannulla. Poista chileistä kannat ja siemenet. Jauha tehosekoittimella sipuliseos, chilit, tomaatit, tomaattisose sekä seesaminsiemenet karkeaksi tahnaksi. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä pannulla. Lisää kaneli, kanaliemi sekä chili-tomaattitahna. Sekoita joukkoon paloiteltu suklaa ja mausta mustapippurilla, sokerilla ja suolalla. Hauduta kannen alla 20-25 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 1.12.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.