Suolaiset cupcaket

Arvostele resepti
12 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplkananmunaa
200 gvalkosipulituorejuustoa
5 dlvehnäjauhoja
4 rklvehnä- tai kauraleseitä
2 tlleivinjauhetta
1 tlsuolaa
1 rklkuivattua tilliä
1 dlöljyä

Täyte 1

1 kpl(100 g) kirjolohenmätiä
1 kpl(120 g) smetanaa
1 kplpieni punasipuli
tilliä

Tai täyte 2

200 gmaustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu
2 dlkatkarapuja
sitruunapippuria

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa kulhossa munat ja tuorejuusto sekaisin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita öljyn kanssa munaseokseen. Annostele taikina paperisiin muffinivuokiin tai voideltuun muffinipeltiin.Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä ennen irrottamista.Valitse täyte. Nostele muffinien päälle nokare smetanaa ja koristele valutetulla mädillä, sipulihakkeluksella ja tillillä. Tai levitä muffinien päälle nokare notkistettua tuorejuustoa ja koristele valutetuilla, sitruunapippuroiduilla katkaravuilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä