Suolaiset cupcaket - Yhteishyvä

Suolaiset cupcaket

???
Kappaleita
12
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
200 g
Valkosipulituorejuustoa
5 dl
Vehnäjauhoja
4 rkl
Vehnä- tai kauraleseitä
2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
1 rkl
Kuivattua tilliä
1 dl
Öljyä

TÄYTE 1

1 kpl
(100 g) kirjolohenmätiä
1 kpl
(120 g) smetanaa
1 kpl
Pieni punasipuli
Tilliä

TAI TÄYTE 2

200 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu
2 dl
Katkarapuja
Sitruunapippuria

Näin teet

1

Vatkaa kulhossa munat ja tuorejuusto sekaisin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita öljyn kanssa munaseokseen. Annostele taikina paperisiin muffinivuokiin tai voideltuun muffinipeltiin.Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä ennen irrottamista.Valitse täyte. Nostele muffinien päälle nokare smetanaa ja koristele valutetulla mädillä, sipulihakkeluksella ja tillillä. Tai levitä muffinien päälle nokare notkistettua tuorejuustoa ja koristele valutetuilla, sitruunapippuroiduilla katkaravuilla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa