Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Surf and Turf

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
jättikatkarapuvarrasta
800g naudan sisäfilettä
voita ja öljyä paistamiseen
suola, pippuri
sitruuna
valmista yrtti-persiljavoita

Yrttimuusi:

1 kpl
1/2dl täysmaitoa
1/2 kpl
ruukku basilikaa
800g jauhoista perunaa
75g voita
suolaa

Papusalaatti:

1 kpl
pkt vihreitä papuja
1 kpl
pieni punasipuli
1 kpl
punainen chili, halkaistu ja siemenet poistettu
öljy, suola, pippuri

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori perunat ja keitä kypsiksi. Lämmitä maito ja voi. Lisää lämpimään voi-maitoseokseen basilikan lehdet ja suolaa. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

2

Puserra perunat ja lämmin maitoseos, sekoita kuohkeaksi.

3

Suikaloi sipuli ja chili. Leikkaa pavuista päädyt.

4

Keitä pavut suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta kuiviksi siivilässä.

5

Sekoita kulhon pohjalle 2 rkl öljyä ja 1 rkl viinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pavut, chilirenkaat ja hienonnettu punasipuli.

6

Leikkaa sisäfilee pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

7

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pihvejä voi-öljyseoksessa noin 1–2 minuuttia per puoli.

8

Laita pihvit uunipellillä 150-asteiseen uuniin ja kypsennä kunnes pihvin sisälämpötila on 52 astetta. Nosta pihvit pois uunista ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia liinan alla.

9

Paista jättikatkaravunvartaat kuumalla pannuilla n. 1 minuuttia per puoli.

10

Kokoa annokset.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 8.2.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.