Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | jättikatkarapuvarrasta |
| 800g naudan sisäfilettä | |
| voita ja öljyä paistamiseen | |
| suola, pippuri | |
| sitruuna | |
| valmista yrtti-persiljavoita | |
| Yrttimuusi: | |
|---|---|
| 1 kpl | 1/2dl täysmaitoa |
| 1/2 kpl | ruukku basilikaa |
| 800g jauhoista perunaa | |
| 75g voita | |
| suolaa | |
| Papusalaatti: | |
| 1 kpl | pkt vihreitä papuja |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 1 kpl | punainen chili, halkaistu ja siemenet poistettu |
| öljy, suola, pippuri | |
Kuori perunat ja keitä kypsiksi. Lämmitä maito ja voi. Lisää lämpimään voi-maitoseokseen basilikan lehdet ja suolaa. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Puserra perunat ja lämmin maitoseos, sekoita kuohkeaksi.
Suikaloi sipuli ja chili. Leikkaa pavuista päädyt.
Keitä pavut suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta kuiviksi siivilässä.
Sekoita kulhon pohjalle 2 rkl öljyä ja 1 rkl viinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pavut, chilirenkaat ja hienonnettu punasipuli.
Leikkaa sisäfilee pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pihvejä voi-öljyseoksessa noin 1–2 minuuttia per puoli.
Laita pihvit uunipellillä 150-asteiseen uuniin ja kypsennä kunnes pihvin sisälämpötila on 52 astetta. Nosta pihvit pois uunista ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia liinan alla.
Paista jättikatkaravunvartaat kuumalla pannuilla n. 1 minuuttia per puoli.
Kokoa annokset.
arvosana1/5
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | jättikatkarapuvarrasta |
| 800g naudan sisäfilettä | |
| voita ja öljyä paistamiseen | |
| suola, pippuri | |
| sitruuna | |
| valmista yrtti-persiljavoita | |
Yrttimuusi: | |
| 1 kpl | 1/2dl täysmaitoa |
| 1/2 kpl | ruukku basilikaa |
| 800g jauhoista perunaa | |
| 75g voita | |
| suolaa | |
Papusalaatti: | |
| 1 kpl | pkt vihreitä papuja |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 1 kpl | punainen chili, halkaistu ja siemenet poistettu |
| öljy, suola, pippuri | |
Kuori perunat ja keitä kypsiksi. Lämmitä maito ja voi. Lisää lämpimään voi-maitoseokseen basilikan lehdet ja suolaa. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Puserra perunat ja lämmin maitoseos, sekoita kuohkeaksi.
Suikaloi sipuli ja chili. Leikkaa pavuista päädyt.
Keitä pavut suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta kuiviksi siivilässä.
Sekoita kulhon pohjalle 2 rkl öljyä ja 1 rkl viinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pavut, chilirenkaat ja hienonnettu punasipuli.
Leikkaa sisäfilee pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pihvejä voi-öljyseoksessa noin 1–2 minuuttia per puoli.
Laita pihvit uunipellillä 150-asteiseen uuniin ja kypsennä kunnes pihvin sisälämpötila on 52 astetta. Nosta pihvit pois uunista ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia liinan alla.
Paista jättikatkaravunvartaat kuumalla pannuilla n. 1 minuuttia per puoli.
Kokoa annokset.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.