Surf and Turf
Surf and Turf
Yhteistyössä

Surf and Turf

arvosana1/5

(1)arvio
4 Annosta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpljättikatkarapuvarrasta
800g naudan sisäfilettä
voita ja öljyä paistamiseen
suola, pippuri
sitruuna
valmista yrtti-persiljavoita

Yrttimuusi:

1 kpl1/2dl täysmaitoa
1/2 kplruukku basilikaa
800g jauhoista perunaa
75g voita
suolaa

Papusalaatti:

1 kplpkt vihreitä papuja
1 kplpieni punasipuli
1 kplpunainen chili, halkaistu ja siemenet poistettu
öljy, suola, pippuri

Valmistus

  1. 1

    Kuori perunat ja keitä kypsiksi. Lämmitä maito ja voi. Lisää lämpimään voi-maitoseokseen basilikan lehdet ja suolaa. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

  2. 2

    Puserra perunat ja lämmin maitoseos, sekoita kuohkeaksi.

  3. 3

    Suikaloi sipuli ja chili. Leikkaa pavuista päädyt.

  4. 4

    Keitä pavut suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta kuiviksi siivilässä.

  5. 5

    Sekoita kulhon pohjalle 2 rkl öljyä ja 1 rkl viinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pavut, chilirenkaat ja hienonnettu punasipuli.

  6. 6

    Leikkaa sisäfilee pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

  7. 7

    Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pihvejä voi-öljyseoksessa noin 1–2 minuuttia per puoli.

  8. 8

    Laita pihvit uunipellillä 150-asteiseen uuniin ja kypsennä kunnes pihvin sisälämpötila on 52 astetta. Nosta pihvit pois uunista ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia liinan alla.

  9. 9

    Paista jättikatkaravunvartaat kuumalla pannuilla n. 1 minuuttia per puoli.

  10. 10

    Kokoa annokset.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä