Kuori perunat ja keitä kypsiksi. Lämmitä maito ja voi. Lisää lämpimään voi-maitoseokseen basilikan lehdet ja suolaa. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Puserra perunat ja lämmin maitoseos, sekoita kuohkeaksi.
Suikaloi sipuli ja chili. Leikkaa pavuista päädyt.
Keitä pavut suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta kuiviksi siivilässä.
Sekoita kulhon pohjalle 2 rkl öljyä ja 1 rkl viinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pavut, chilirenkaat ja hienonnettu punasipuli.
Leikkaa sisäfilee pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pihvejä voi-öljyseoksessa noin 1–2 minuuttia per puoli.
Laita pihvit uunipellillä 150-asteiseen uuniin ja kypsennä kunnes pihvin sisälämpötila on 52 astetta. Nosta pihvit pois uunista ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia liinan alla.
Paista jättikatkaravunvartaat kuumalla pannuilla n. 1 minuuttia per puoli.
Kokoa annokset.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.