Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sushibowl

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 dl
sushiriisiä
4 kpl
½ dl vettä
1/2 dl
Mirin-riisiviiniä
2 kpl
avokadoa
2 kpl
porkkanaa
1/2 dl
seesaminsiemeniä
1 kpl
kurkku
300 g
kylmäsavukirjolohta
hillottua sushi-inkivääriä
soijakastiketta

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Huuhtele riisi huolellisesti kylmällä vedellä.

2

Kaada riisi syvään kattilaan ja lisää 4,5 dl vettä. Anna riisin seistä kylmässä vedessä noin 15 min ja laita kansi päälle.

3

Kuumenna lieden suurimmalla teholla, kunnes riisi alkaa kiehua, käännä lämpö pienimmälle teholle ja anna kiehua hiljalleen vielä noin 10 min. Katkaise lämpö ja anna riisin hautua vielä noin 10 min.

4

Siirrä kypsä riisi isoon kulhoon. Kaada joukkoon n. ½ dl Mirin-riisiviiniä. Käännä riisiä varovasti.

5

Jaa jäähtynyt riisi kulhoihin.

6

Viipaloi avokado, suikaloi kurkku ja porkkanat. Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla.

7

Asettele kaikki lisukkeet ryhmiin riisin päälle.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.2.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.