Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suukot

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta
Tee marenkivaahtoa sisältäviä suklaasuukkoja.

Ainekset

15 kpl
Keksiä (esim. marie)
3 kpl
Munanvalkuaista
2 dl
Sokeria
200 - 300 g
Maitosuklaata, tummaa suklaata tai valkosuklaata

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Käytä keltuaiset muuhun ruoanlaittoon. Vatkaa valkuaiset kestäväksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen joukkoon koko ajan voimakkaasti vatkaten. Pursota marenkivaahto keksien päälle keoksi. Paista 175 asteisessa uunissa 6–8 minuuttia.

Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Kääntele suukot suklaassa tai valuta suklaa pinnalle lusikalla tai pullasudilla. Nosta jääkaappiin jähmettymään.

Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Miltä maistui?
Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 9.7.2014
|
Muokattu: 9.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

179

747

7,2 g

3,5 g

24,9 g

22,3 g

0,5 g

3,1 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli