Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Syksyinen Lihapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/5 kg
naudan sisäpaistia
70 g
pekonia
1 kpl
pieneksi kuutioitu iso porkkana
1 kpl
silputtu sipuli
1 kpl
iso valkosipulin kynsi
4 dl
vahvaa lihalientä
3 dl
punaviiniä
1 rkl
soijaa
1 rkl
tomaattipyreetä
1/2 kpl
appelsiinin hyvin pesty kuori
100 g
pieniä ruskistettuja herkkusieniä
vehnäjauhoja
pieni pala juuriselleriä hienoksi silputtuna
voita
laakerinlehti
timjamia ja rosmariinia
suolaa ja pippuria
n. 5 kpl pientä sipulia
persiljasilppua
Vihreät pavut

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kääntele lihakuutioita vehnäjauhoissa. Ruskista silputtu pekoni ja lihapalat. Lisää voita tarvittaessa.

2

Lisää joukkoon hienoksi silputut juurekset, lohkotut sipulit, valkosipuli, tomaattisose, lihaliemi, viini ja mausteet.

3

Hauduta pataa kannen alla joko liedellä tai uunissa, kunnes liha on täysin mureaa.

4

Poista appelsiininkuori. Lisää loppuvaiheessa ruskistetut herkkusienet ja keitetyt vihreät pavut.

5

Tarjoile keiteyn riisin tai perunan kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 31.8.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.