Tacomaustetut mantelit
15 min

Nappaa talteen!
Näissä manteleissa on makua! Herkulliset mantelit sopivat naposteltaviksi sellaisenaan, kun tekee mieli jotain pientä suolaista.
| 300 g | kuorittuja manteleita |
| 1 kpl | munan valkuainen |
| 2 rkl | tacomausteseosta |
- 1.
Vatkaa valkuaisen rakenne kulhossa rikki. Lisää valkuaisen joukkoon mantelit sekä tacomauste ja sekoita. Levitä seos tasaisesti leivinpaperoidulle pellille. Paahda manteleita 150 asteessa noin 15–20 minuuttia. Kääntele muutaman kerran paahtamisen aikana. Tarjoile paahdetuttuja manteleita glögin kanssa.
Tacomaustetut mantelit
Näissä manteleissa on makua! Herkulliset mantelit sopivat naposteltaviksi sellaisenaan, kun tekee mieli jotain pientä suolaista.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | kuorittuja manteleita |
| 1 kpl | munan valkuainen |
| 2 rkl | tacomausteseosta |
Valmistus
- 1
Vatkaa valkuaisen rakenne kulhossa rikki. Lisää valkuaisen joukkoon mantelit sekä tacomauste ja sekoita. Levitä seos tasaisesti leivinpaperoidulle pellille. Paahda manteleita 150 asteessa noin 15–20 minuuttia. Kääntele muutaman kerran paahtamisen aikana. Tarjoile paahdetuttuja manteleita glögin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












