Tacomaustetut mantelit
15 min

Nappaa talteen!
Näissä manteleissa on makua! Herkulliset mantelit sopivat naposteltaviksi sellaisenaan, kun tekee mieli jotain pientä suolaista.
| 300 g | kuorittuja manteleita |
| 1 kpl | munan valkuainen |
| 2 rkl | tacomausteseosta |
- 1.
Vatkaa valkuaisen rakenne kulhossa rikki. Lisää valkuaisen joukkoon mantelit sekä tacomauste ja sekoita. Levitä seos tasaisesti leivinpaperoidulle pellille. Paahda manteleita 150 asteessa noin 15–20 minuuttia. Kääntele muutaman kerran paahtamisen aikana. Tarjoile paahdetuttuja manteleita glögin kanssa.
Tacomaustetut mantelit
Näissä manteleissa on makua! Herkulliset mantelit sopivat naposteltaviksi sellaisenaan, kun tekee mieli jotain pientä suolaista.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | kuorittuja manteleita |
| 1 kpl | munan valkuainen |
| 2 rkl | tacomausteseosta |
Valmistus
- 1
Vatkaa valkuaisen rakenne kulhossa rikki. Lisää valkuaisen joukkoon mantelit sekä tacomauste ja sekoita. Levitä seos tasaisesti leivinpaperoidulle pellille. Paahda manteleita 150 asteessa noin 15–20 minuuttia. Kääntele muutaman kerran paahtamisen aikana. Tarjoile paahdetuttuja manteleita glögin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























