Tacomaustetut mantelit
15 min

Nappaa talteen!
Näissä manteleissa on makua! Herkulliset mantelit sopivat naposteltaviksi sellaisenaan, kun tekee mieli jotain pientä suolaista.
| 300 g | kuorittuja manteleita |
| 1 kpl | munan valkuainen |
| 2 rkl | tacomausteseosta |
- 1.
Vatkaa valkuaisen rakenne kulhossa rikki. Lisää valkuaisen joukkoon mantelit sekä tacomauste ja sekoita. Levitä seos tasaisesti leivinpaperoidulle pellille. Paahda manteleita 150 asteessa noin 15–20 minuuttia. Kääntele muutaman kerran paahtamisen aikana. Tarjoile paahdetuttuja manteleita glögin kanssa.
Tacomaustetut mantelit
Näissä manteleissa on makua! Herkulliset mantelit sopivat naposteltaviksi sellaisenaan, kun tekee mieli jotain pientä suolaista.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | kuorittuja manteleita |
| 1 kpl | munan valkuainen |
| 2 rkl | tacomausteseosta |
Valmistus
- 1
Vatkaa valkuaisen rakenne kulhossa rikki. Lisää valkuaisen joukkoon mantelit sekä tacomauste ja sekoita. Levitä seos tasaisesti leivinpaperoidulle pellille. Paahda manteleita 150 asteessa noin 15–20 minuuttia. Kääntele muutaman kerran paahtamisen aikana. Tarjoile paahdetuttuja manteleita glögin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












