Taikinoitu pinaattilohi

Nappaa talteen!
| 500 g | lohifileetä |
| 150 g | pakastepinaattia |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | salottisipuli |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | valkopippuria |
| 2 kpl | pakastevoitaikinapalaa (n. 100 g) |
| 1 kpl | muna voiteluun |
- 1.
Leikkaa lohifilee annospaloiksi. Nosta palat voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Sulata pakastepinaatti pannulla ja anna nesteiden haihtua. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Nosta pinaattiseosta tasaisesti fileiden päälle. Kauli voitaikinapaloja hieman leveimmiksi ja leikkaa niistä kalapalojen kokoiset palat. Päällystä taikinalla fileiden pinta ja voitele ne kevyesti munalla. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Taikinoitu pinaattilohi
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | lohifileetä |
| 150 g | pakastepinaattia |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | salottisipuli |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | valkopippuria |
| 2 kpl | pakastevoitaikinapalaa (n. 100 g) |
| 1 kpl | muna voiteluun |
Valmistus
- 1
Leikkaa lohifilee annospaloiksi. Nosta palat voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Sulata pakastepinaatti pannulla ja anna nesteiden haihtua. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Nosta pinaattiseosta tasaisesti fileiden päälle. Kauli voitaikinapaloja hieman leveimmiksi ja leikkaa niistä kalapalojen kokoiset palat. Päällystä taikinalla fileiden pinta ja voitele ne kevyesti munalla. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












