Taikinoitu pinaattilohi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 glohifileetä
150 gpakastepinaattia
1 rklöljyä
1 kplsalottisipuli
1 tlsuolaa
1/2 tlvalkopippuria
2 kplpakastevoitaikinapalaa (n. 100 g)
1 kplmuna voiteluun

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa lohifilee annospaloiksi. Nosta palat voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Sulata pakastepinaatti pannulla ja anna nesteiden haihtua. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Nosta pinaattiseosta tasaisesti fileiden päälle. Kauli voitaikinapaloja hieman leveimmiksi ja leikkaa niistä kalapalojen kokoiset palat. Päällystä taikinalla fileiden pinta ja voitele ne kevyesti munalla. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä