Taikinoitu pinaattilohi - Yhteishyvä

Taikinoitu pinaattilohi

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Lohifileetä
150 g
Pakastepinaattia
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Salottisipuli
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria
2 kpl
Pakastevoitaikinapalaa (n. 100 g)
1 kpl
Muna voiteluun

Näin teet

1

Leikkaa lohifilee annospaloiksi. Nosta palat voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Sulata pakastepinaatti pannulla ja anna nesteiden haihtua. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Nosta pinaattiseosta tasaisesti fileiden päälle. Kauli voitaikinapaloja hieman leveimmiksi ja leikkaa niistä kalapalojen kokoiset palat. Päällystä taikinalla fileiden pinta ja voitele ne kevyesti munalla. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa