Taikinoitu pinaattilohi | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Taikinoitu pinaattilohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Lohifileetä
150 g
Pakastepinaattia
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Salottisipuli
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria
2 kpl
Pakastevoitaikinapalaa (n. 100 g)
1 kpl
Muna voiteluun

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa lohifilee annospaloiksi. Nosta palat voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Sulata pakastepinaatti pannulla ja anna nesteiden haihtua. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Nosta pinaattiseosta tasaisesti fileiden päälle. Kauli voitaikinapaloja hieman leveimmiksi ja leikkaa niistä kalapalojen kokoiset palat. Päällystä taikinalla fileiden pinta ja voitele ne kevyesti munalla. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.