Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Taikinoitu pinaattilohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Lohifileetä
150 g
Pakastepinaattia
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Salottisipuli
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria
2 kpl
Pakastevoitaikinapalaa (n. 100 g)
1 kpl
Muna voiteluun

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa lohifilee annospaloiksi. Nosta palat voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Sulata pakastepinaatti pannulla ja anna nesteiden haihtua. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Nosta pinaattiseosta tasaisesti fileiden päälle. Kauli voitaikinapaloja hieman leveimmiksi ja leikkaa niistä kalapalojen kokoiset palat. Päällystä taikinalla fileiden pinta ja voitele ne kevyesti munalla. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.