Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tandoorilohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Lohi- tai kirjolohifileetä

Marinadi

2 kpl
Sitruunan mehu
1 dl
Jogurttia
1/2 dl
Öljyä
4 kpl
Puristettua valkosipulinkynttä
4 tl
Paprikaa
4 tl
Kurkumaa
2 tl
Kardemummaa
2 tl
Inkivääriä
Ripaus cayennenpippuria
3 tl
Suolaa

Kurkkuraita

1 kpl
Kurkku
6 dl
Maustamatonta jogurttia
1 dl
Tilliä
Sipulinvartta tai hienonnettua sipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset. Marinoi kalaa vähintään kaksi tuntia.Valmista kurkkuraita-kastike. Sekoita raastettu kurkku, hienonnettu tilli ja paloiteltu sipuli jogurttiin.Nosta kala marinadista ja grillaa se isolla halsterilla tai folion päällä. Kypsän kalan väri muuttuu vaaleaksi ja pinta ruskistuu hieman. Grillaa fileetä noin 20 minuuttia. Kalaa ei kannata kypsentää liikaa, ettei se kuivu. Tarjoile kala kurkkuraidan ja riisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.