Tartarkastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tartarkastike kalalle

Tartarkastike

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Raikas tartarkastike syntyy helposti majoneesista, kermaviilistä, maustekurkusta ja yrteistä. Mausta suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla. Kastike maistuu vaikkapa kalalle tai itse tehtyjen kalapuikkojen kanssa.

Ainekset

1 dl
Majoneesi
1 dl
Kermaviiliä
1 kpl
Maustekurkku
2 rkl
Tillisilppua
2 rkl
Silputtua ruohosipulia
Tilkka sitruunanmehua
Suolaa
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita majoneesi ja kermaviili keskenään. Lisää silputtu kurkku, ja yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja sokerilla.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.2.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

3479

831

89,0 g

13,0 g

6,0 g

6,0 g

1,0 g

4,0 g

2,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tillisilppua,

2 rkl Silputtua ruohosipulia,

Tilkka sitruunanmehua,

Suolaa,

Sokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli