Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | luomukananmunan keltuaista |
| 4 rkl | hyvää sinappia, esim dijon |
| 4 rkl | vastaraastettua piparjuurta |
| 4 rkl | hienonhienoksi silputtua shalottisipulia |
| 4 rkl | valutettuja pieniä kapriksia |
| 4 rkl | hyvää majoneesia |
| n. 800 g rotukarjanaudan täysin kalvotonta sisäfileetä, ulkofileetä tai paahtopaistia |
Jauha jääkaappikylmä liha myllyn karkeimmalla terällä tai, mikäli käytät sisä- tai ulkofileetä, raaputa hienoksi veitsellä lihassyisen suuntaisesti. Muotoile 4-6 tasakokoista pihviä ja pidä ne viimeiseen saakka jääkaapissa.
Keltuainen tarjoillaan pihvin päällä, muut lisukkeet voi asetella lautasille tai erillisiin pieniin kulhoihin.
Varaa pöytään suola- ja pippurimyllyt.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | luomukananmunan keltuaista |
| 4 rkl | hyvää sinappia, esim dijon |
| 4 rkl | vastaraastettua piparjuurta |
| 4 rkl | hienonhienoksi silputtua shalottisipulia |
| 4 rkl | valutettuja pieniä kapriksia |
| 4 rkl | hyvää majoneesia |
| n. 800 g rotukarjanaudan täysin kalvotonta sisäfileetä, ulkofileetä tai paahtopaistia |
Jauha jääkaappikylmä liha myllyn karkeimmalla terällä tai, mikäli käytät sisä- tai ulkofileetä, raaputa hienoksi veitsellä lihassyisen suuntaisesti. Muotoile 4-6 tasakokoista pihviä ja pidä ne viimeiseen saakka jääkaapissa.
Keltuainen tarjoillaan pihvin päällä, muut lisukkeet voi asetella lautasille tai erillisiin pieniin kulhoihin.
Varaa pöytään suola- ja pippurimyllyt.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.