Tartarpihvi fileestä
Tartarpihvi fileestä
Yhteistyössä

Tartarpihvi fileestä

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplluomukananmunan keltuaista
4 rklhyvää sinappia, esim dijon
4 rklvastaraastettua piparjuurta
4 rklhienonhienoksi silputtua shalottisipulia
4 rklvalutettuja pieniä kapriksia
4 rklhyvää majoneesia
n. 800 g rotukarjanaudan täysin kalvotonta sisäfileetä, ulkofileetä tai paahtopaistia

Valmistus

  1. 1

    Jauha jääkaappikylmä liha myllyn karkeimmalla terällä tai, mikäli käytät sisä- tai ulkofileetä, raaputa hienoksi veitsellä lihassyisen suuntaisesti. Muotoile 4-6 tasakokoista pihviä ja pidä ne viimeiseen saakka jääkaapissa.

  2. 2

    Keltuainen tarjoillaan pihvin päällä, muut lisukkeet voi asetella lautasille tai erillisiin pieniin kulhoihin.

  3. 3

    Varaa pöytään suola- ja pippurimyllyt.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä