Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, anna jäähtyä.
Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori parsatangot parsan- tai perunankuorimaveitsellä, ohut varsi ei tarvitse kuorintaa.
Leikkaa parsa n. 3 cm pitkiksi paloiksi.
Keitä raviolit suolatussa vedessä ohjeiden mukaisesti. Valuta kuiviksi.
Sulata voita paistinpannussa. Lisää parsat ja paista niitä pari minuuttia kunnes ovat pehmenneet.
Lisää pesto, rucola ja keitetyt raviolit, pyöräytä. Lisää keitinvettä, jos pastat ovat liian kuivat.
Tarjoile annos parmesaanijuustolla ja pinjansiemenillä koristeltuna.
Ravioliannoksen voi hyvin tarjoilla myös kylmänä. Muutkin tämän viikon reseptit sopivat piknikille ja vappupöytään erinomaisesti.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.