Tattiravioleja ja parsaa
Tattiravioleja ja parsaa
Yhteistyössä

Tattiravioleja ja parsaa

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 pkt granfarciotti-sieniravioleja
¾ dl keitinvettä
1 nippu vihreää parsaa
½ dl pinjansiemeniä
100 g parmesaanijuustoa
2 rkl voita
2 rkl stockmann delicatess -pestokastiketta
1 ruukku rucolaa
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, anna jäähtyä.

  2. 2

    Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori parsatan­got parsan- tai perunankuori­maveitsellä, ohut varsi ei tarvitse kuorintaa.

  3. 3

    Leikkaa parsa n. 3 cm pitkiksi paloiksi.

  4. 4

    Keitä raviolit suolatussa vedes­sä ohjeiden mukaisesti. Valuta kuiviksi.

  5. 5

    Sulata voita paistinpannussa. Lisää parsat ja paista niitä pari mi­nuuttia kunnes ovat pehmenneet.

  6. 6

    Lisää pesto, rucola ja keitetyt ra­violit, pyöräytä. Lisää keitinvettä, jos pastat ovat liian kuivat.

  7. 7

    Tarjoile annos parmesaanijuus­tolla ja pinjansiemenillä koristel­tuna.

Ravioliannoksen voi hyvin tarjoil­la myös kylmänä. Muutkin tämän viikon reseptit sopivat piknikille ja vappupöytään erinomaisesti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025