Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tattiravioleja ja parsaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 pkt Granfarciotti-sieniravioleja
¾ dl keitinvettä
1 nippu vihreää parsaa
½ dl pinjansiemeniä
100 g parmesaanijuustoa
2 rkl voita
2 rkl Stockmann Delicatess -pestokastiketta
1 ruukku rucolaa
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, anna jäähtyä.

2

Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori parsatan­got parsan- tai perunankuori­maveitsellä, ohut varsi ei tarvitse kuorintaa.

3

Leikkaa parsa n. 3 cm pitkiksi paloiksi.

4

Keitä raviolit suolatussa vedes­sä ohjeiden mukaisesti. Valuta kuiviksi.

5

Sulata voita paistinpannussa. Lisää parsat ja paista niitä pari mi­nuuttia kunnes ovat pehmenneet.

6

Lisää pesto, rucola ja keitetyt ra­violit, pyöräytä. Lisää keitinvettä, jos pastat ovat liian kuivat.

7

Tarjoile annos parmesaanijuus­tolla ja pinjansiemenillä koristel­tuna.

Ravioliannoksen voi hyvin tarjoil­la myös kylmänä. Muutkin tämän viikon reseptit sopivat piknikille ja vappupöytään erinomaisesti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.