Täytetyt krepit | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetyt krepit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
(12 kpl) ohukaisia
400 g
Jauhelihaa
1/2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
200 g
Pakasteherneitä
200 g
Valkosipuli ja yrtit -ruoanlaittofraichea
1 tl
Rakuunaa
150 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225-asteeseen. Ruskista jauheliha pannulla. Pese ja pilko paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Lisää paprika ja sipulit jauhelihan joukkoon, jatka ruskistusta muutama minuutti. Lisää pakasteherneet ja ruoanlaittofraiche. Mausta rakuunalla. Lusikoi jauhelihatäytettä ohukaisille ja kääri rulliksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.