Täytetyt krepit

Nappaa talteen!
| 2 kpl | (12 kpl) ohukaisia |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1/2 kpl | paprikaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 200 g | pakasteherneitä |
| 200 g | valkosipuli ja yrtit -ruoanlaittofraichea |
| 1 tl | rakuunaa |
| 150 g | juustoraastetta |
- 1.
Kuumenna uuni 225-asteeseen. Ruskista jauheliha pannulla. Pese ja pilko paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Lisää paprika ja sipulit jauhelihan joukkoon, jatka ruskistusta muutama minuutti. Lisää pakasteherneet ja ruoanlaittofraiche. Mausta rakuunalla. Lusikoi jauhelihatäytettä ohukaisille ja kääri rulliksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.
Täytetyt krepit
arvosana5/5
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | (12 kpl) ohukaisia |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1/2 kpl | paprikaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 200 g | pakasteherneitä |
| 200 g | valkosipuli ja yrtit -ruoanlaittofraichea |
| 1 tl | rakuunaa |
| 150 g | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 225-asteeseen. Ruskista jauheliha pannulla. Pese ja pilko paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Lisää paprika ja sipulit jauhelihan joukkoon, jatka ruskistusta muutama minuutti. Lisää pakasteherneet ja ruoanlaittofraiche. Mausta rakuunalla. Lusikoi jauhelihatäytettä ohukaisille ja kääri rulliksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























