Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt perunat ja munat

Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta
Jos keitettyjä perunoita ja munia on jäänyt tähteeksi, valmista niistä savupaistilla silattuja herkkupaloja.

Ainekset

4 kpl
Keitettyä perunaa
6 kpl
Keitettyä kananmunaa

Täyte

25 g
Ohuita (kylmäsavu) paistiviipaleita
1 kpl
(125 g) piparjuurituorejuustoa
2 rkl
Majoneesia

Lisäksi

Ohuita (kylmäsavu) paistiviipaleita
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi perunat kuorineen. Kuori ja halkaise munat. Hakkaa kylmäsavupaistiviipaleet hienoksi muruksi. Sekoita juuston ja majoneesin kanssa tahnaksi. Pursota seos perunaviipaleille ja munanpuolikkaille. Koristele paistiviipaleilla ja ruohosipulilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

67

279

3,8 g

1,2 g

3,4 g

0,4 g

0,2 g

4,4 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ohuita (kylmäsavu) paistiviipaleita,

Ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli