Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Teellä maustettu grillilohi

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Lohifileetä
2 kpl
Vihreää teetä
1 1/2 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista lohesta ruodot ja rasva. Leikkaa lohi annospaloiksi. Ripottele teet pusseista tasaisesti leivinpaperoidun leikkuulaudan päälle ja sirota päälle mausteet. Kääntele lohipalat mausteseoksessa ja anna hetki tasaantua.

Nosta lohipalat nahkapuoli alaspäin parilalle tai grillialustalla kuumaan grilliin. Anna niiden paahtua pohjasta kunnolla. Käännä ja vähennä lämpöä ja grillaa vielä muutama minuutti.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.