Nypi lohesta mahdolliset ruodot. Leikkaa filee 3 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleille seesaminsiemeniä.
Kiehauta kattilassa soijakastike, etikka, vesi, fariinisokeri, inkivääri ja murskattu valkosipulinkynsi. Paahda lohiviipaleita noin minuutti molemmilta puolilta kuumalla paistinpannulla. Kaada pannulle kastike, kuumenna nopeasti ja valele kastikkeella lohiviipaleita. Lisää pinnalle vähän pippuria. Tarjoa keitetyn riisin ja tikuiksi leikattujen kasvisten kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
265
1107
17,0 g
3,3 g
4,3 g
3,5 g
—
24,0 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Etikkaa,
1 rkl Vettä,
Valkosipulinkynsi,
1 tl Raastettua inkivääriä,
Rouhittua mustapippuria,
1 rkl Seesaminsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli