Nypi lohesta mahdolliset ruodot. Leikkaa filee 3 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleille seesaminsiemeniä.
Kiehauta kattilassa soijakastike, etikka, vesi, fariinisokeri, inkivääri ja murskattu valkosipulinkynsi. Paahda lohiviipaleita noin minuutti molemmilta puolilta kuumalla paistinpannulla. Kaada pannulle kastike, kuumenna nopeasti ja valele kastikkeella lohiviipaleita. Lisää pinnalle vähän pippuria. Tarjoa keitetyn riisin ja tikuiksi leikattujen kasvisten kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1107
265
17,0 g
3,3 g
4,3 g
3,5 g
—
24,0 g
2,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Etikkaa,
1 rkl Vettä,
Valkosipulinkynsi,
1 tl Raastettua inkivääriä,
Rouhittua mustapippuria,
1 rkl Seesaminsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli