Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thai-jauhelihasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Paistijauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Sambal oelek -chilitahnaa
1 kpl
Limetin mehu ja raastettu kuori
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
1 tl
Suolaa

Lisäksi:

4 rkl
Maapähkinöitä
3 kpl
Valkosipulinkynttä
Kerä jäävuorisalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Esivalmistele lisukkeet. Pane pähkinät 5 minuutiksi kiehuvaan veteen, siivilöi ja poista kuoret sormien välissä pyörittäen. Kuori ja leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi lastuiksi. Pese ja lohko salaatti. Paista jauheliha öljyssä pannulla. Mausta jauheliha. Tarjoile lisukkeiden kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.