Thai-jauhelihasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Thai-jauhelihasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Paistijauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Sambal oelek -chilitahnaa
1 kpl
Limetin mehu ja raastettu kuori
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
1 tl
Suolaa

lisäksi:

4 rkl
Maapähkinöitä
3 kpl
Valkosipulinkynttä
Kerä jäävuorisalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Esivalmistele lisukkeet. Pane pähkinät 5 minuutiksi kiehuvaan veteen, siivilöi ja poista kuoret sormien välissä pyörittäen. Kuori ja leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi lastuiksi. Pese ja lohko salaatti. Paista jauheliha öljyssä pannulla. Mausta jauheliha. Tarjoile lisukkeiden kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.