Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thai-katkarapukeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 dl
Kanalientä
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
Keltainen paprika
1/2 kpl
Limetin raastettu kuori ja mehu
1/2 kpl
Punainen chili
Pala tuoretta inkivääriä
50 g
Pikanuudeleita
1 kpl
(180 g) katkarapuja
2 dl
(pieni tölkki) kookosmaitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna kattilassa kanaliemi ja soijakastike. Pese ja leikkaa kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää kattilaan kasviskuutiot ja limetin raastettu kuori ja –mehu. Halkaise chili ja poista siemenet. Kuori ja raasta pala inkivääriä ja lisää raaste chilipalojen kanssa keittoon. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Lisää nuudelit, katkaravut ja kookosmaito. Anna keiton vielä kiehua muutama minuutti. Tarjoa aromikas keitto alku- tai pääruokana.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.