Thai-katkarapukeitto

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 dlkanalientä
2 rklmakeaa soijakastiketta
1 kplpieni kesäkurpitsa
1 kplkeltainen paprika
1/2 kpllimetin raastettu kuori ja mehu
1/2 kplpunainen chili
pala tuoretta inkivääriä
50 gpikanuudeleita
1 kpl(180 g) katkarapuja
2 dl(pieni tölkki) kookosmaitoa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna kattilassa kanaliemi ja soijakastike. Pese ja leikkaa kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää kattilaan kasviskuutiot ja limetin raastettu kuori ja –mehu. Halkaise chili ja poista siemenet. Kuori ja raasta pala inkivääriä ja lisää raaste chilipalojen kanssa keittoon. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Lisää nuudelit, katkaravut ja kookosmaito. Anna keiton vielä kiehua muutama minuutti. Tarjoa aromikas keitto alku- tai pääruokana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä