Thai-lohikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Thai-lohikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 rkl
Öljyä
1 kpl
(450 g) itämaisia vokkivihanneksia (pakaste)
2 1/2 rkl
Punaista currytahnaa
6 dl
Vettä
1 kpl
Kalaliemikuutio
2 dl
Kookosmaitoa
400 g
Lohifileetä
2 dl
Pakastekatkarapuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna pannulla öljy ja lisää joukkoon jäiset pakastevihannekset. Paista kasviksia reilu 5 minuuttia, kunnes neste on melkein haihtunut kasviksista. Lisää joukkoon currytahna ja kääntele sekaisin. Kuumenna kattilassa vesi, kalaliemikuutio ja kookosmaito. Poista lohesta ruodot ja nahka ja leikkaa kuutioiksi. Lisää kattilaan lohipalat ja kasvikset ja anna keiton kiehua 5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä. Lisää joukkoon katkaravut ja anna keiton kiehahtaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.