Thai-lohikeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 rklöljyä
450 gitämaisia vokkivihanneksia (pakaste)
2 1/2 rklpunaista currytahnaa
6 dlvettä
1 kplkalaliemikuutio
2 dlkookosmaitoa
400 glohifileetä
180 gkatkarapuja (pakaste)

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna pannulla öljy ja lisää joukkoon jäiset pakastevihannekset. Paista kasviksia reilu 5 minuuttia, kunnes neste on melkein haihtunut kasviksista. Lisää joukkoon currytahna ja kääntele sekaisin. Kuumenna kattilassa vesi, kalaliemikuutio ja kookosmaito. Poista lohesta ruodot ja nahka ja leikkaa kuutioiksi. Lisää kattilaan lohipalat ja kasvikset ja anna keiton kiehua 5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä. Lisää joukkoon katkaravut ja anna keiton kiehahtaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä