Valmista karamellikastike. Sekoita sokeri kylmään veteen paksupohjaisessa kattilassa tai padassa. Lämmitä pataa ja sekoita sokeria ja vettä kunnes se paksunee ja muuttaa väriä (5-7 min.) Kun sokerivesi on kullanruskeaa, lisää siihen varovasti kuumaa vettä pannun reunoja pitkin. Kastike voi vähän kuplia. Sekoita kunnes siirappi on sekoittunut kuumaan veteen. Laita sivuun kunnes sitä käytetään.
Keitä keltasipulisilppua karamellikastikkeessa n. 1 min. Lisää kasslerisuikaleet paistokasariin ja laske lämpöä. Lisää kalakastiketta, mustapippuria ja chiliä. Laita kansi päälle ja anna kasslerin kypsyä n. 30 min (voi keittää pidempäänkin, jos haluaa lihasta todella pehmeää). Sekoita välillä. Maista. Lisää tarpeen mukaan kalakastiketta tai sokeria. Koristele liha kevätsipulilla. Tarjoile riisin kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.