Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

”Thit kho” karamellisoitua porsaankassleria

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

500 g
porsaan kassleria suikaloituna
4 rkl
kalakastiketta
3 rkl
sokeria
1 kpl
keltasipuli, pilkottuna
1 rkl
mustapippuria
1 kpl
tuore chili, pilkottuna
1/2 dl
2 cm paloiksi leikattua kevätsipulia

Karamellikastike:

1/2 dl
vettä
3/4 dl
sokeria
1/2 dl
lämmintä vettä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valmista karamellikastike. Sekoita sokeri kylmään veteen paksupohjaisessa kattilassa tai padassa. Lämmitä pataa ja sekoita sokeria ja vettä kunnes se paksunee ja muuttaa väriä (5-7 min.) Kun sokerivesi on kullanruskeaa, lisää siihen varovasti kuumaa vettä pannun reunoja pitkin. Kastike voi vähän kuplia. Sekoita kunnes siirappi on sekoittunut kuumaan veteen. Laita sivuun kunnes sitä käytetään.

2

Keitä keltasipulisilppua karamellikastikkeessa n. 1 min. Lisää kasslerisuikaleet paistokasariin ja laske lämpöä. Lisää kalakastiketta, mustapippuria ja chiliä. Laita kansi päälle ja anna kasslerin kypsyä n. 30 min (voi keittää pidempäänkin, jos haluaa lihasta todella pehmeää). Sekoita välillä. Maista. Lisää tarpeen mukaan kalakastiketta tai sokeria. Koristele liha kevätsipulilla. Tarjoile riisin kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.