Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatilla täytetyt liharullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Tomaattitahna:

1 kpl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Sinappia
1 tl
Kuivattua fenkolia
1 tl
Chilirouhetta
1 tl
Sitruunamehua
100 g
Maustamatonta (kevyt) tuorejuustoa
1 rkl
Öljyä

Lisäksi:

2 kpl
Porsaan fileeleikkeitä (8 kpl)
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

Sulkemiseen:

Coctailtikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä. Soseuta tomaatit, valkosipuli, sinappi, mausteet ja sitruunamehu sauvasekoittimella tahnaksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja öljy. Nuiji porsaan fileeleikkeitä halutessasi hieman ohuemmiksi. Mausta pippurilla ja suolalla molemmin puolin. Levitä tomaattitahnaa leikkeille ja kääri rullaksi. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla. Siirrä rullat uunivuokaan ja kypsennä noin 40 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.