Tomaatti-kaprislohi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 glohifileetä
1 tlsuolaa
rouhittua valkopippuria
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
2 rklkapriksia
1 tlkuivattua basilikaa
1 dlvoimakasta juustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Poista lohifileestä ruodot. Nosta filee voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Mausta filee suolalla ja pippurilla.Anna tomaattimurskan valua siivilässä noin 10 minuuttia, jotta suurin osa nesteestä poistuu.Murskaa kaprikset ja sekoita basilikan ja juustoraasteen kanssa tomaattimurskan joukkoon. Levitä tomaattiseos fileen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025