Tomaatti-kaprislohi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-kaprislohi

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
2 rkl
Kapriksia
1 tl
Kuivattua basilikaa
1 dl
Voimakasta juustoraastetta

Näin teet

1

Poista lohifileestä ruodot. Nosta filee voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Mausta filee suolalla ja pippurilla.Anna tomaattimurskan valua siivilässä noin 10 minuuttia, jotta suurin osa nesteestä poistuu.Murskaa kaprikset ja sekoita basilikan ja juustoraasteen kanssa tomaattimurskan joukkoon. Levitä tomaattiseos fileen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 15.5.2019