Tomaatti-kaprislohi

Nappaa talteen!
| 800 g | lohifileetä |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua valkopippuria | |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 2 rkl | kapriksia |
| 1 tl | kuivattua basilikaa |
| 1 dl | voimakasta juustoraastetta |
- 1.
Poista lohifileestä ruodot. Nosta filee voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Mausta filee suolalla ja pippurilla.Anna tomaattimurskan valua siivilässä noin 10 minuuttia, jotta suurin osa nesteestä poistuu.Murskaa kaprikset ja sekoita basilikan ja juustoraasteen kanssa tomaattimurskan joukkoon. Levitä tomaattiseos fileen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Tomaatti-kaprislohi
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | lohifileetä |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua valkopippuria | |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 2 rkl | kapriksia |
| 1 tl | kuivattua basilikaa |
| 1 dl | voimakasta juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Poista lohifileestä ruodot. Nosta filee voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Mausta filee suolalla ja pippurilla.Anna tomaattimurskan valua siivilässä noin 10 minuuttia, jotta suurin osa nesteestä poistuu.Murskaa kaprikset ja sekoita basilikan ja juustoraasteen kanssa tomaattimurskan joukkoon. Levitä tomaattiseos fileen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












