Tomaatti-kasvispaistos

arvosana5/5

(3)arviota
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplisoa tomaattia
1 kplkesäkurpitsa
1 kpl(150 g) vuohenjuustoa
1/2 kplruukkua basilikaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkloliiviöljyä
1 dlleivänmuruja
3 rklparmesaaniraastetta

Valmistus

  1. 1

    Pese tomaatit ja poista kannat. Leikkaa kesäkurpitsan kanssa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi vuohenjuusto. Hienonna basilika. Asettele tomaatit, kesäkurpitsat ja vuohenjuustot lomittain kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Ripottele väleihin hienonnettua basilikaa ja mausteita. Lorauta päälle öljy ja ripottele pinnalle leivänmurut ja parmesaaniraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä