Tomaatti-kasvispaistos

Nappaa talteen!
| 4 kpl | isoa tomaattia |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 1 kpl | (150 g) vuohenjuustoa |
| 1/2 kpl | ruukkua basilikaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 dl | leivänmuruja |
| 3 rkl | parmesaaniraastetta |
- 1.
Pese tomaatit ja poista kannat. Leikkaa kesäkurpitsan kanssa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi vuohenjuusto. Hienonna basilika. Asettele tomaatit, kesäkurpitsat ja vuohenjuustot lomittain kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Ripottele väleihin hienonnettua basilikaa ja mausteita. Lorauta päälle öljy ja ripottele pinnalle leivänmurut ja parmesaaniraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | isoa tomaattia |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 1 kpl | (150 g) vuohenjuustoa |
| 1/2 kpl | ruukkua basilikaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 dl | leivänmuruja |
| 3 rkl | parmesaaniraastetta |
Valmistus
- 1
Pese tomaatit ja poista kannat. Leikkaa kesäkurpitsan kanssa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi vuohenjuusto. Hienonna basilika. Asettele tomaatit, kesäkurpitsat ja vuohenjuustot lomittain kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Ripottele väleihin hienonnettua basilikaa ja mausteita. Lorauta päälle öljy ja ripottele pinnalle leivänmurut ja parmesaaniraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












