Tomaatti-kasvispaistos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-kasvispaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Isoa tomaattia
1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
(150 g) vuohenjuustoa
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Leivänmuruja
3 rkl
Parmesaaniraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese tomaatit ja poista kannat. Leikkaa kesäkurpitsan kanssa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi vuohenjuusto. Hienonna basilika. Asettele tomaatit, kesäkurpitsat ja vuohenjuustot lomittain kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Ripottele väleihin hienonnettua basilikaa ja mausteita. Lorauta päälle öljy ja ripottele pinnalle leivänmurut ja parmesaaniraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.