Tomaatti-oliiviskonssit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-oliiviskonssit

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
1 tl
Oreganoa
50 g
Margariinia
2 dl
Maitoa
3 rkl
Aurinkokuivattuja tomaatteja, pilkottuna
2 rkl
Oliiveja, mustia tai vihreitä, viipaloituina
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kylmä rasva ja nypi murumaiseksi seoksesi. Kaada joukkoon kylmä maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi, Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit pieniksi paloiksi ja sekoita taikinaan juustoraasteen kanssa. Nostele taikinasta lusikalla kokkareita ja muovaile ne käsien välissä pieniksi palloiksi. Nosta palat voideltuihin muffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 26.1.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.