Tomaatti-vuohenjuustocarpaccio ja Kulman Keittiön pikkelöityä punasipulia - Yhteishyvä

Tomaatti-vuohenjuustocarpaccio ja Kulman Keittiön pikkelöityä punasipulia

Tomaatti-vuohenjuustocarpaccio ja Kulman Keittiön pikkelöityä punasipulia
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Tomaatti-vuohenjuustocarpaccio sopii erinomaisesti aterian alkuruoaksi ja on helppo valmistella etukäteen. Herkulliset tomaatit, pehmeä valkosipulinen vuohenjuustokastike, suolainen pähkinä ja pikantti Kulman Keittiön marinoitu punasipuli ovat täydellinen yhdistelmä.
Jaa Somessa

Ainekset

VUOHENJUUSTOKASTIKE

Valkosipulinkynsi
1 tl
öljyä
1 dl
kermaa
50 g
vuohenjuustoa
ripaus suolaa
muutama rucolanverso

TOMAATTICARPACCIO

8 kpl
tomaatteja (erivärisiä)
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
2 rkl
oliiviöljyä
50 g
vuohenjuustoa
1 dl
Kulman Keittiön pikkelöityä punasipulia
1/2 dl
pistaasipähkinöitä
rucolanversoja

Näin teet

1

Valmista ensin vuohenjuustokastike. Hienonna valkosipulinkynsi ja kuullota öljyssä kattilassa. Lisää kerma ja murennettu vuohenjuusto. Sekoita kunnes vuohenjuusto on täysin sulanut ja mausta suolalla. Lisää rucolanversot ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Jäähdytä.

Valkosipulinkynsi
1 tl
öljyä
1 dl
kermaa
50 g
vuohenjuustoa
ripaus suolaa
muutama rucolanverso
2

Siivuta tomaatit ohuiksi siivuiksi ja mausta kulhossa sokerilla, suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Sekoita varovasti käsin, etteivät tomaatit rikkoudu.

8 kpl
tomaatteja (erivärisiä)
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
2 rkl
oliiviöljyä
3

Kokoa lautaselle ensin tomaattisiivuja ja lisää päälle pikkelöityä punasipulia ja vuohenjuustokastiketta. Murenna päälle vuohenjuustoa ja lisää murskatut pistaasipähkinät. Koristele rucolanversoilla.

1 dl
Kulman Keittiön pikkelöityä punasipulia
50 g
vuohenjuustoa
1/2 dl
pistaasipähkinöitä
rucolanversoja
Kuvat
TOK
Julkaistu: 17.10.2018
Muokattu: 18.10.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g42 g
Proteiinia8 g31 g
Rasvaa20 g78 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj1050 4199
Energiaa kcal251 1003

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 dl kermaa

  • ripaus suolaa

  • muutama rucolanverso

  • 1 dl Kulman Keittiön pikkelöityä punasipulia

  • rucolanversoja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g42 g
Proteiinia8 g31 g
Rasvaa20 g78 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj1050 4199
Energiaa kcal251 1003

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 dl kermaa

  • ripaus suolaa

  • muutama rucolanverso

  • 1 dl Kulman Keittiön pikkelöityä punasipulia

  • rucolanversoja

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.