Valmista ensin vuohenjuustokastike. Hienonna valkosipulinkynsi ja kuullota öljyssä kattilassa. Lisää kerma ja murennettu vuohenjuusto. Sekoita kunnes vuohenjuusto on täysin sulanut ja mausta suolalla. Lisää rucolanversot ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Jäähdytä.
Siivuta tomaatit ohuiksi siivuiksi ja mausta kulhossa sokerilla, suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Sekoita varovasti käsin, etteivät tomaatit rikkoudu.
Kokoa lautaselle ensin tomaattisiivuja ja lisää päälle pikkelöityä punasipulia ja vuohenjuustokastiketta. Murenna päälle vuohenjuustoa ja lisää murskatut pistaasipähkinät. Koristele rucolanversoilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1050
251
19,5 g
6,5 g
10,5 g
9,0 g
3,0 g
7,8 g
1,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
1 dl kermaa,
ripaus suolaa,
muutama rucolanverso,
1 dl Kulman Keittiön pikkelöityä punasipulia,
rucolanversoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli