Tomaatti-yrttisydämet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-yrttisydämet

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

400 g
Piirakkataikinaa

täyte:

1 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
150 g
Ranskankermaa
2 kpl
Munaa
1 tl
Timjamia
200 g
Fetajuustoa
1/2 dl
Tuoretta silputtua basilikaa
10 kpl
Kirsikkatomaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kauli taikina ja painele pieniin piirasvuokiin. Valmista täyte. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita ranskankerma, munat ja timjami keskenään. Asettele taikinan päälle ensin murustettua fetajuustoa ja basilikasilppua. Kaada päälle muna-kermaseos. Painele pinnalle vielä kirsikkatomaatin puolikkaita. Kypsennä uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoile lämpiminä salaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.