Tomaatti-yrttisydämet
15 min

Nappaa talteen!
| 400 g | piirakkataikinaa |
| Täyte: | |
|---|---|
| 1 dl | aurinkokuivattuja tomaatteja |
| 150 g | ranskankermaa |
| 2 kpl | munaa |
| 1 tl | timjamia |
| 200 g | fetajuustoa |
| 1/2 dl | tuoretta silputtua basilikaa |
| 10 kpl | kirsikkatomaattia |
- 1.
Kauli taikina ja painele pieniin piirasvuokiin. Valmista täyte. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita ranskankerma, munat ja timjami keskenään. Asettele taikinan päälle ensin murustettua fetajuustoa ja basilikasilppua. Kaada päälle muna-kermaseos. Painele pinnalle vielä kirsikkatomaatin puolikkaita. Kypsennä uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoile lämpiminä salaatin kanssa.
Tomaatti-yrttisydämet
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | piirakkataikinaa |
Täyte: | |
| 1 dl | aurinkokuivattuja tomaatteja |
| 150 g | ranskankermaa |
| 2 kpl | munaa |
| 1 tl | timjamia |
| 200 g | fetajuustoa |
| 1/2 dl | tuoretta silputtua basilikaa |
| 10 kpl | kirsikkatomaattia |
Valmistus
- 1
Kauli taikina ja painele pieniin piirasvuokiin. Valmista täyte. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita ranskankerma, munat ja timjami keskenään. Asettele taikinan päälle ensin murustettua fetajuustoa ja basilikasilppua. Kaada päälle muna-kermaseos. Painele pinnalle vielä kirsikkatomaatin puolikkaita. Kypsennä uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoile lämpiminä salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























