Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomahawk ja yrttiöljy

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
tomahawk-naudankyljys n. 1,3 kg
sormisuolaa, mustapippuria
oliiviöljyä

yrttiöljy:

1 dl
oliiviöljyä
1/2 kpl
sitruunan mehu
2 kourallista yrttejä
sormisuolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sivele kyljys oliiviöljyllä ja grillaa kuumalla grillillä n. 3 minuuttia per puoli. Alenna lämpötila ja anna paahtua kunnes sisälämpötila on 62–64 astetta (käytä paistomittaria). Tomahawk on tarkoitus kypsentää kunnolla mediumiksi.

2

Siirrä sivuun, mausta sormisuolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä leikkuulaudalla hetki ennen tarjoilua.

3

Tomahawk-kyljyksen voi myös paistaa pannulla ja siirtää 150-asteiseen uuniin. Käytä paistomittaria jotta saat täydellisen kypsyysasteen.

4

Soseuta oliiviöljy ja yrtit. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja mustapippurilla. Yrtit voi myös silputa hienoksi ja sekoittaa öljyyn. Ei tarvitse soseuttaa. Tarjoile Tomahawkin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 13.6.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.