Sivele kyljys oliiviöljyllä ja grillaa kuumalla grillillä n. 3 minuuttia per puoli. Alenna lämpötilaa ja paista kunnes sisälämpötila on 62–64 astetta (käytä paistomittaria).
Nosta sivuun, mausta suolalla ja pippurilla.
Huuhtele perunat huolellisesti ja leikkaa paksuiksi tikuiksi.
Keitä suolatussa vedessä 5-7 minuuttia. Kaada varovasti siivilään ja anna veden haihtua. Voit varovasti painella perunatikut kuivaksi esim. talouspaperilla.
Kaada kulhoon öljy ja parmesaanijuusto. Pyörittele perunoita öljy-juustoseoksessa ja levitä leivinpaperille vuoratulle pellille.
Paista 225-asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia kunnes perunat ovat kypsiä ja saaneet hieman väriä.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile ranskalaiset lämmitetyn bearnaisekastikkeen ja tomahawk-kyljyksen kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.