Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tomahawk-kyljys ja parmesaaniranskalaiset

Tomahawk-kyljys ja parmesaaniranskalaiset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

1 kpl
tomahawk-kyljys (n. 1300 g)
suolaa, mustapippuria
oliiviöljy

Parmesaaniranskalaiset:

6 kpl
isoa jauhoista perunaa
1/2 dl
rypsiöljyä
1 dl
hienoksi raastettua parmesaania
1 kpl
prk bearnaisekastiketta
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sivele kyljys oliiviöljyllä ja grillaa kuumalla grillillä n. 3 minuuttia per puoli. Alenna lämpötilaa ja paista kunnes sisälämpötila on 62–64 astetta (käytä paistomittaria).

2

Nosta sivuun, mausta suolalla ja pippurilla.

3

Huuhtele perunat huolellisesti ja leikkaa paksuiksi tikuiksi.

4

Keitä suolatussa vedessä 5-7 minuuttia. Kaada varovasti siivilään ja anna veden haihtua. Voit varovasti painella perunatikut kuivaksi esim. talouspaperilla.

5

Kaada kulhoon öljy ja parmesaanijuusto. Pyörittele perunoita öljy-juustoseoksessa ja levitä leivinpaperille vuoratulle pellille.

6

Paista 225-asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia kunnes perunat ovat kypsiä ja saaneet hieman väriä.

7

Mausta suolalla ja pippurilla.

8

Tarjoile ranskalaiset lämmitetyn bearnaisekastikkeen ja tomahawk-kyljyksen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.