Tonnato possusta
Ainekset
Tonnikalakastike
Koristeluun
Valmistus
Poista fileestä kalvot. Hiero lihan pintaan karkeaa suolaa.
Kuori ja pilko sipuli, porkkana ja juuriselleri reiluiksi paloiksi. Nosta filee kasvisten ja pippureiden kanssa isoon paistopussiin.
Kypsennä fileetä 200 asteessa 15 minuuttia ja laske uunin lämpötila sitten 125 asteeseen. Kypsennä reilun tunnin ajan, kunnes fileen sisälämpötila näyttää 74 astetta. Ota liemi talteen ja anna lihan jäähtyä.
Kääri filee tiiviisti folioon ja anna vetäytyä noin puolisen tuntia.
Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Ohenna tarvittaessa lihan keitinliemellä. Kastike saa olla juoksevaa. Maista ja mausta tarvittaessa.
Leikkaa liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Valuta päälle tonnikalakastiketta ja koristele kapriksilla ja sitruunaviipaleilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.