Tonnikala-kolmioleivät
5 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 14 kpl | grahampaahtoleipäviipaletta |
| 1 kpl | tonnikalaa |
| 200 g | tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti |
| 3 rkl | hienonnettua ruohosipulia |
| mustapippuria |
- 1.
Valuta tonnikalasta öljy. Pane tonnikala kulhoon ja sekoita haarukalla joukkoon tuorejuusto. Mausta ruohosipulilla ja pippurilla. Sivele puolelle leipäviipaleista paksulti tonnikalatahnaa. Paina päälle toinen leipäviipale ja leikkaa täytetyt leivät kulmittain kahdeksi kolmioksi.
Tonnikala-kolmioleivät
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 14 kpl | grahampaahtoleipäviipaletta |
| 1 kpl | tonnikalaa |
| 200 g | tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti |
| 3 rkl | hienonnettua ruohosipulia |
| mustapippuria |
Valmistus
- 1
Valuta tonnikalasta öljy. Pane tonnikala kulhoon ja sekoita haarukalla joukkoon tuorejuusto. Mausta ruohosipulilla ja pippurilla. Sivele puolelle leipäviipaleista paksulti tonnikalatahnaa. Paina päälle toinen leipäviipale ja leikkaa täytetyt leivät kulmittain kahdeksi kolmioksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























