Tonnikala-kolmioleivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala-kolmioleivät

???
Annokset
5
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

14 kpl
Grahampaahtoleipäviipaletta
1 kpl
Tonnikalaa
200 g
Tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
Mustapippuria

Näin teet

1

Valuta tonnikalasta öljy. Pane tonnikala kulhoon ja sekoita haarukalla joukkoon tuorejuusto. Mausta ruohosipulilla ja pippurilla. Sivele puolelle leipäviipaleista paksulti tonnikalatahnaa. Paina päälle toinen leipäviipale ja leikkaa täytetyt leivät kulmittain kahdeksi kolmioksi.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 15.5.2019