Tonnikala-kolmioleivät

Arvostele resepti
5 Annosta

15 min

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
14 kplgrahampaahtoleipäviipaletta
1 kpltonnikalaa
200 gtuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti
3 rklhienonnettua ruohosipulia
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valuta tonnikalasta öljy. Pane tonnikala kulhoon ja sekoita haarukalla joukkoon tuorejuusto. Mausta ruohosipulilla ja pippurilla. Sivele puolelle leipäviipaleista paksulti tonnikalatahnaa. Paina päälle toinen leipäviipale ja leikkaa täytetyt leivät kulmittain kahdeksi kolmioksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä