Tonnikala-kolmioleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikala-kolmioleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

14 kpl
Grahampaahtoleipäviipaletta
1 kpl
Tonnikalaa
200 g
Tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta tonnikalasta öljy. Pane tonnikala kulhoon ja sekoita haarukalla joukkoon tuorejuusto. Mausta ruohosipulilla ja pippurilla. Sivele puolelle leipäviipaleista paksulti tonnikalatahnaa. Paina päälle toinen leipäviipale ja leikkaa täytetyt leivät kulmittain kahdeksi kolmioksi.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.