Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala-makaronilaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tonnikala tuo vaihtelua perinteiselle makaronilaatikolle. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

2 kpl
(185 / 140 g) tonnikalapaloja öljyssä
7 dl
Makaronia
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Margariinia tai voita
3 rkl
Vehnäjauhoja
5 dl
Maitoa
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Sambal oelek -chilitahnaa
1 dl
Parmesaaniraastetta

Pinnalle

4 rkl
Kuivia leivänmuruja tai korppujauhoja
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vesi pois. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit rasvassa kasarissa. Sekoita joukkoon jauhot. Sekoita joukkoon vähitellen maito. Sekoita ja anna kiehahtaa. Mausta kastike sinapilla, chilitahnalla ja parmesaaniraasteella.Valuta tonnikalapaloista öljy ja paloittele kalat haarukalla. Sekoita tonnikalat kastikkeeseen. Nosta voideltuun uunivuokaan puolet makaronista. Kaada päälle tonnikalakastike. Peitä lopuilla makaroneilla. Ripottele pinnalle leivänmurut tai korppujauhot sekä juustoraaste. Kypsennä vuokaa 175-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.