Tonnikalalasagne

Nappaa talteen!
Tonnikala tuo vaihtelua perinteiselle lasagnelle. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoamista. Nauti tonnikalalasagne raikkaan salaatin kera.
| 14 - 16 kpl | lasagnelevyjä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 2 kpl | (à 400 g) tomaattimurskaa |
| 2 kpl | kalaliemikuutiota |
| 1 rkl | oreganoa |
| 1/4 tl | rouhittua mustapippuria |
| 2 kpl | (à 185/140 g) tonnikalapaloja |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
| Maitokastike | |
|---|---|
| 50 g | margariinia |
| 5 rkl | vehnäjauhoja |
| 1 l | maitoa |
| 1 tl | suolaa |
| 1 kpl | (150 g) juustoraastetta |
- 1.
Voitele uunivuoka. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä. Lisää tomaattimurska, liemikuutio, oregano ja pippuri. Anna hautua 20 minuuttia.Lisää tonnikalat ja tilli. Sulata margariini kattilassa ja lisää jauhot. Sekoita hetki miedolla lämmöllä, jotta jauhot kypsyvät. Lisää maitoa vähitellen kokoa ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti sekoittaen. Lisää suola ja puolet juustoraasteesta.Kokoa lasagne. Nosta pohjalle tonnikalakastiketta, sitten maitokastiketta ja päälle lasagnelevyjä. Toista, kunnes vuoka on täynnä. Jätä päälle maitokastiketta ja loput juustoraasteesta. Kypsennä 175-asteisen uunin alatasossa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.
Tonnikala tuo vaihtelua perinteiselle lasagnelle. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoamista. Nauti tonnikalalasagne raikkaan salaatin kera.
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 14 - 16 kpl | lasagnelevyjä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 2 kpl | (à 400 g) tomaattimurskaa |
| 2 kpl | kalaliemikuutiota |
| 1 rkl | oreganoa |
| 1/4 tl | rouhittua mustapippuria |
| 2 kpl | (à 185/140 g) tonnikalapaloja |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
Maitokastike | |
| 50 g | margariinia |
| 5 rkl | vehnäjauhoja |
| 1 l | maitoa |
| 1 tl | suolaa |
| 1 kpl | (150 g) juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Voitele uunivuoka. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä. Lisää tomaattimurska, liemikuutio, oregano ja pippuri. Anna hautua 20 minuuttia.Lisää tonnikalat ja tilli. Sulata margariini kattilassa ja lisää jauhot. Sekoita hetki miedolla lämmöllä, jotta jauhot kypsyvät. Lisää maitoa vähitellen kokoa ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti sekoittaen. Lisää suola ja puolet juustoraasteesta.Kokoa lasagne. Nosta pohjalle tonnikalakastiketta, sitten maitokastiketta ja päälle lasagnelevyjä. Toista, kunnes vuoka on täynnä. Jätä päälle maitokastiketta ja loput juustoraasteesta. Kypsennä 175-asteisen uunin alatasossa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





