Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikalalasagne

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

14 - 16 kpl
Lasagnelevyjä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Rypsiöljyä
2 kpl
(à 400 g) tomaattimurskaa
2 kpl
Kalaliemikuutiota
1 rkl
Oreganoa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
(à 185/140 g) tonnikalapaloja
1 dl
Hienonnettua tilliä

Maitokastike

50 g
Margariinia
5 rkl
Vehnäjauhoja
1 l
Maitoa
1 tl
Suolaa
1 kpl
(150 g) juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele uunivuoka. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä. Lisää tomaattimurska, liemikuutio, oregano ja pippuri. Anna hautua 20 minuuttia.Lisää tonnikalat ja tilli. Sulata margariini kattilassa ja lisää jauhot. Sekoita hetki miedolla lämmöllä, jotta jauhot kypsyvät. Lisää maitoa vähitellen kokoa ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti sekoittaen. Lisää suola ja puolet juustoraasteesta.Kokoa lasagne. Nosta pohjalle tonnikalakastiketta, sitten maitokastiketta ja päälle lasagnelevyjä. Toista, kunnes vuoka on täynnä. Jätä päälle maitokastiketta ja loput juustoraasteesta. Kypsennä 175-asteisen uunin alatasossa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.