Tonnikalalla täytetyt letut

Arvostele resepti
12 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
300 gohukaisjauhetta
7 dlvettä

Täyte

2 kpltonnikalaa currykastikkeessa
1 kplraejuustoa
porkkanaraastetta (2 porkkanaa)

Valmistus

  1. 1

    Valmista ohukaistaikina valmiista jauheesta. Mittaa vesi kulhoon ja sekoita jauhe joukkoon. Paista letut suurella pannulla ja tarjoile suolaisten täytteiden kanssa. Kata pöytään maustettua tonnikalaa, raejuustoa ja porkkanaraastetta. Jokainen ruokailija saa täyttää oman lettunsa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä