Tonnikalalla täytetyt letut
12 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 300 g | ohukaisjauhetta |
| 7 dl | vettä |
| Täyte | |
|---|---|
| 2 kpl | tonnikalaa currykastikkeessa |
| 1 kpl | raejuustoa |
| porkkanaraastetta (2 porkkanaa) | |
- 1.
Valmista ohukaistaikina valmiista jauheesta. Mittaa vesi kulhoon ja sekoita jauhe joukkoon. Paista letut suurella pannulla ja tarjoile suolaisten täytteiden kanssa. Kata pöytään maustettua tonnikalaa, raejuustoa ja porkkanaraastetta. Jokainen ruokailija saa täyttää oman lettunsa.
Tonnikalalla täytetyt letut
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | ohukaisjauhetta |
| 7 dl | vettä |
Täyte | |
| 2 kpl | tonnikalaa currykastikkeessa |
| 1 kpl | raejuustoa |
| porkkanaraastetta (2 porkkanaa) | |
Valmistus
- 1
Valmista ohukaistaikina valmiista jauheesta. Mittaa vesi kulhoon ja sekoita jauhe joukkoon. Paista letut suurella pannulla ja tarjoile suolaisten täytteiden kanssa. Kata pöytään maustettua tonnikalaa, raejuustoa ja porkkanaraastetta. Jokainen ruokailija saa täyttää oman lettunsa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























