Tonnikalalla täytetyt letut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikalalla täytetyt letut

???
Kappaleita
12
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Ohukaisjauhetta
7 dl
Vettä

TÄYTE

2 kpl
Tonnikalaa currykastikkeessa
1 kpl
Raejuustoa
Porkkanaraastetta (2 porkkanaa)

Näin teet

1

Valmista ohukaistaikina valmiista jauheesta. Mittaa vesi kulhoon ja sekoita jauhe joukkoon. Paista letut suurella pannulla ja tarjoile suolaisten täytteiden kanssa. Kata pöytään maustettua tonnikalaa, raejuustoa ja porkkanaraastetta. Jokainen ruokailija saa täyttää oman lettunsa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 15.5.2019