Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikalalla täytetyt letut

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

300 g
Ohukaisjauhetta
7 dl
Vettä

Täyte

2 kpl
Tonnikalaa currykastikkeessa
1 kpl
Raejuustoa
Porkkanaraastetta (2 porkkanaa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista ohukaistaikina valmiista jauheesta. Mittaa vesi kulhoon ja sekoita jauhe joukkoon. Paista letut suurella pannulla ja tarjoile suolaisten täytteiden kanssa. Kata pöytään maustettua tonnikalaa, raejuustoa ja porkkanaraastetta. Jokainen ruokailija saa täyttää oman lettunsa.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.