Tonnikalalla täytetyt letut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikalalla täytetyt letut

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

300 g
Ohukaisjauhetta
7 dl
Vettä

täyte

2 kpl
Tonnikalaa currykastikkeessa
1 kpl
Raejuustoa
Porkkanaraastetta (2 porkkanaa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista ohukaistaikina valmiista jauheesta. Mittaa vesi kulhoon ja sekoita jauhe joukkoon. Paista letut suurella pannulla ja tarjoile suolaisten täytteiden kanssa. Kata pöytään maustettua tonnikalaa, raejuustoa ja porkkanaraastetta. Jokainen ruokailija saa täyttää oman lettunsa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.