Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tortellinigratiini

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
pkt ricotta-pinaattitortellineja
1 kpl
prk Napoletana -kirsikkatomaattikastiketta
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
2 kpl
palloa mozzarellajuustoa
1 kpl
ruukku basilikaa
mustapippuria, suolaa
tuoretta leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 225-asteiseksi.

2

Laita vesi kiehumaan. Kiehauta tortelliineja noin kaksi minuuttia, valuta kuiviksi.

3

Lämmitä tomaattikastike (esim. mikrossa).

4

Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi mozzarella.

5

Sekoita uunivuokaan tortelliinit, kirsikkatomaatit ja tomaattikastike. Aseta mozzarellaviipaleet päällimmäiseksi.

6

Gratinoi uunissa n. 15 minuuttia. Tarjoiluvaiheessa rouhi mustapippuria ja ripottele suikaloituja basilikanlehtiä pintaan. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.